Home » , » FUTSAL: David Asandei: ”Vom încerca să câștigăm la Timișoara și să creăm surpriza”

FUTSAL: David Asandei: ”Vom încerca să câștigăm la Timișoara și să creăm surpriza”


La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, antrenorul de la United, David Asandei, a vorbit despre meciul doi al seriei cu Informatica Timișoara, ce se va disputa luni, 16 mai, de la ora 19.00, la Timișoara: ”Ne așteaptă un meci dificil la Timișoara, ne dorim să câștigăm să mergem mai departe. Chiar dacă ne vor lipsi patru jucători importanți. Pe lângă cei doi suspendați după meciul de la Galați, Viorel Cojoc și Constantin Burdujel, vor lipsi Mihai Bâgu și Andrei Crăciun, ambii accidentați. Vom încerca să câștigăm și să creăm surpriza. Suntem o echipă ambițioasă care muncește mult și are atitudine”, a spus David Asandei. 

Altfel, luni, 16 mai, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor ”Constantin Jude” din Timișoara, United va juca meciul doi al seriei cu Informatica. United conduce cu 1-0, la general, și maia re nevoie de o victorie în cele două jocuri programate la Timișoara, luni și marți, pentru a se califica în finala Ligii I.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger