Home » » FUTSAL: La cinci minute de semifinale! Spicom egalează United în seria din sferturi

FUTSAL: La cinci minute de semifinale! Spicom egalează United în seria din sferturiEchipa gălățeană de prima ligă United a fost la cinci minute de calificarea în semifinalele Ligi I. Meciul doi al seriei cu Spicom Sfântu Gheorghe, din sferturi, disputat în Sala Sporturilor ”Dunărea”, a fost pierdut de gălățeni 1-3 (1-0, 0-1, 0-1, 0-1) după ce s-au disputat două reprize de prelungiri. 

United a încheiat prima parte în avantaj 1-0. După o repriză dominată de echipa gălățeană United a deschis scorul cu 43 de secunde înainte de finalul reprizei prin Andrian Lașcu după o lovitură de penalitate. Până la deschiderea scorului United s-a aflat la cârma jocului și a ratat mai multe oportunități de a marca, cea mai importantă Andrian Lașcu a trimis în bara transversală a porții apărate de Andrei Grigoraș. de partea cealaltă Spicom și-a creat câteva ocazii de a marca dar Wellington a fost prompt în intervenții. 

În partea secundă Spicom a ieșit hotărâtă să restabilească egalitate, împing jocul în jumătatea gălățeană, iar după mai multe atacuri la poarta lui Wellington, cu 4.53 înainte de final egalează la 1 și trimit meciul în prelungiri. După egalare United putea închide jocul în timp regulamentar dacă ar fi fructificat ocaziile lui Andrei Apostol sau Ovidiu Tudose. 

Fiind joc de play-off important calificarea în semifinale meciul nu se putea încheia la egalitate astfel că s-au jucat două reprize suplimentare de prelungiri de câte cinci minute. În ambele cei de la Spicom au avut câte o reușită. În prima repriză de prelungiri Spicom a trecut în avantaj pentru prima oară în această serie cu 24 de secunde înainte de expirarea timpului regulamentar, asta după ce Lașcu și Burdujel au irosit ocazii importante de a marca. Scorul final, 1-3, a fost stabilit cu 1.29 înainte de finalul jocului în urma unui contraatac al celor de la Spicom. În finalul jocului United a scos portarul Andrei Apostol a preluat și sarcini defensive dar fără rezultate pe tabelă. 

United: Ionuț Păduraru, Wellington Silva De Oliveira, Alexandru Tănăsilă-portari, Daniel Iorga, Hendrius Da Silva, Constantin Burdujel, Viorel Cojoc (căpitan), Emanuel Moldoveanu, Andrei Apostol, Octavian Cireș, Andrian Lașcu, Plamen Stoikov, Vasile Boubătrân, Ovidiu Tudose. Antrenor: David Asandei. 

United și Spicom Sfântu Gheorghe se află la egalitate 1-1 în sferturile de finală din Liga I. Meciul trei, decisiv, de calificare în semifinale se va juca mâine, miercuri, 4 mai, de la ora 18.00, tot la Galați, Sala sporturilor ”Dunărea”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger