Home » » FUTSAL: La pas în semifinale. United a eliminat Spicom în sferturi!

FUTSAL: La pas în semifinale. United a eliminat Spicom în sferturi!


După ce ieri a fost la cinci minute de calificarea în semifinale, echipa gălățeană de futsal United a obținut biletele pentru semifinale după ce a învins Spicom Sfântu Gheorghe cu 8-3, la pauză 3-1, în meciul trei, decisiv, al sferturilor. 

United a început în forță ”finala pentru semifinale” și a deschis scorul rapid în minutul trei prin Plamen Stoikov. Peste alte trei minute United a dublat avantajul prin intermediul unui autogol al oaspeților, care au deviat în poartă șutul lui Cireș. Golul de 3-0 a fost marcat de Octavian Cireș. Fostul internațional U 21 a preluat mingea din propriul teren a driblat tot ce a găsit în cale, inclusiv portarul Andrei Grigoraș, și a marcat. Pe lângă cele trei goluri marcat United a rata alte câteva ocazii de a marca, Andrei Apostol a irosit o dublă șansă de marca în prima parte a reprizei, iar Constantin Burdujel a trimis în bară aproape de finalul primei părți. Cu 5.46 înainte de final Spicom a redus din handicap, iar în finalul primei părți oaspeții puteau intra cu deficit de un gol la pauză, dar portarul Wellington a intervenit providențial, a scos un gol ca și făcut singur cu adversarul. 

După pauză deși aveau avantaj de două goluri pe tabelă tot United a ieșit decisă să tranșeze soarta calificării. Astfel, la două minute de la revenire bulgarul Plamen Stoikov înscrie din întoarcere aflat în careul advers. La 4-1 Spicom scoate portarul în speranța că vor reuși să împingă în prelungiri și jocul de azi. Însă nu a fost așa. După ce au redus din handicap la 4-2, cu un jucător în plus pe faza de atac cei dela Spicom, gălățenii au taxat în trei rânduri oaspeții și au marcat în poarta lăsată goală. Emanuel Moldoveanu a marcat pentru 5-2, imediat Andrei Apostol a făcut 6-2, ambele în minutul 13, iar Constantin Burdujel a înscris pentru 7-2 cu cinci minute înainte de final. Până la final Emanuel Moldoveanu a marcat pentru 8-2, iar tabela a fost închisă de oaspeți cu 1.28 înainte de final. 

United: Ionuț Păduraru, Wellington Silva De Oliveira, Alexandru Tănăsilă-portari, Daniel Iorga, Hendrius Da Silva, Constantin Burdujel, Viorel Cojoc (căpitan), Emanuel Moldoveanu, Andrei Apostol, Octavian Cireș, Andrian Lașcu, Plamen Stoikov, Vasile Boubătrân, Ovidiu Tudose. Antrenor: David Asandei. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger