Home » » FUTSAL: Revenire spectaculoasă în semifinale. United a învins Timișoara 3-0!

FUTSAL: Revenire spectaculoasă în semifinale. United a învins Timișoara 3-0!La fel ca în debutul sferturilor de finală, când s-a impus cu 3-0 la Sfântu Gheorghe, echipa gălățeană de futsal United a câștigat meciul de debut al seriei din semifinale cu Informatica Timișoara cu același scor 3-0.  

După o primă repriză echilibrată, încheiată la egalitate 0-0, United a marcat cele trei goluri în partea a doua a reprizei secunde. De remarcat că echipa gălățeană a trecut, în partea secundă, și peste două momente de inferioritate numerică, câte două minute, ca urmare a cartonașelor roșii încasate. 

Semifinala United și Informatica Timișoara se mută pentru unul sau două jocuri la Timișoara. Primul meci este programat pentru luni, 16 mai, iar meciul doi, dacă va fi cazul, se va juca a doua zi, marți, 17 mai. 

United Galați a revenit în semifinalele Ligii I după două sezoane de absență și mai are nevoie de o victorie pentru a se califica în finala Ligii I.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger