Home » » FUTSAL: United întâlnește marți, la ”Polivalentă”, Informatica Timișoara în semifinale

FUTSAL: United întâlnește marți, la ”Polivalentă”, Informatica Timișoara în semifinaleRevenită în ”careul de ași” din Liga I, după două sezoane, echipa gălățeană de futsal, United, va susține marți, 10 mai, primul meci din seria semifinală. De la ora 18.00, în Sala Sporturilor ”Dunărea” echipa pregătită de David Asandei va juca primul meci al seriei cu Informatica Timișoara. La fel ca în faza precedentă a Ligii I se va juca după sistemul cel mai bun din trei meciuri, echipa care va ajunge la două victorii se va califica în finală. 

United a încheiat sezonul regulat pe locul patru în timp ce Informatica, echipă aflată la sezonul de debut în futsalul din România, a câștigat sezonul regulat, astfel că în cazul unui meci trei, decisiv, acesta se va juca pe terenul celor de la Informatica. 

Cele două adversare din semifinale s-au întâlnit în acest sezon de trei ori. În Liga I Informatica a câștigat cele două jocuri 3-2 la Timișoara și 5-0 la Galați, în schimb United s-a revanșat în Cupa României, unde au eliminat echipa din Timișoara în turul secund după 3-2 la Galați.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger