Home » » FUTSAL: United, la o victorie de a doua finală de campionat din istoria clubului

FUTSAL: United, la o victorie de a doua finală de campionat din istoria clubuluiDupă victoria 3-0 (0-0) din primul meci al seriei semifinale cu Informatica Timișoara, United va susține luni, și marți dacă va fi cazul, în ambele zile de la ora 19.00, meciurile doi, sau trei, ale semifinalei cu câștigătoarea sezonului regulat din Liga I, Informatica Timișoara. 

Pentru jocul de la Timișoara antrenorul David Asandei nu se poate pe patru jucători importanți, Viorel Cojoc și Constantin Burdujel-suspendați după meciul de la Galați, cât și Andrei Crăciun și Mihai Bârgu accidentați. Echipa pregătită de David Asandei are nevoie de o victorie în cele două jocuri pentru a se califica în a doua finala a Ligii I din istoria clubului. Precedenta prezență a gălățenilor în finala Ligii I a fost în ediția 2010-2011. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger