Home » » FUTSAL: United a pierdut la limită finala Cupei

FUTSAL: United a pierdut la limită finala CupeiNici din a treia încercare echipa gălățeană de futsal United nu a reușit să câștige Cupa României. În ultimul act al final four-ului de la Deva, United a cedat la limită 2-3 finala cu gazdele turneului Autobergamo Deva.   

Prima parte a fost echilibrată și s-a încheiat la egalitate 1-1. United a deschis scorul în minutul cinci prin Andrei Apostol. Gălățenii s-au aflat la conducere până aproape de finalul reprizei. Cu 1.28 înainte de finalul reprizei inaugurale gazdele au egalat.  Pe lângă golul lui Apostol, United a mai avut câteva ocazii de a marca dar șuturile lui  Lașcu sau Burdujel nu și-au atins ținta. De partea cealaltă și gazdele au pus în pericol poarta gălățeană dar Wellington Silva a fost la post.  

Până cu 4 minute înainte de finalul meciului partea secundă s-a disputat după același scenariu ca prima. Deva a trecut în avantaj 2-1 în minutul 26, United a egalat la 2 când mai erau 11.39 minute de jucat. La fel ca în semifinala cu Iașiul, Andrei Apostol a trimis în careu, Emanuel Moldoveanu a împins mingea în poartă. Echilibrul pe teren, și mai apoi pe tabelă, s-a rupt cu 4.24 înainte de finalul jocului. În urma unui fault Ovidiu Tudose primește al doilea cartonaș galben și este eliminat, iar Deva a beneficiat de un moment de superioritate numerică. Cu un om în minus United este fixată, ca la hochei, în propria jumătate, iar după aproape un minut Deva a marcat golul de 3-2. În finalul meciului United a scos portarul pentru a crea superioritate pe faza de atac, dar fără rezultat pe tabelă. 

United: Wellington Silva- Constantin Burdujel, Adrian Lașcu, Andrei Crăciun, Octavian Cireș; Viorel Cojoc, Emanuel Moldoveanu, Andrei Apostol, Ovidiu Tudose; Plamen Stoikov, Hendrius da Silva, Vasile Boubătrân, Daniel Iorga, Ionuț Păduraru, Alexandru Tănăsilă. Antrenor: David Asandei.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger