Home » » FUTSAL: United revine în careul de ași din Liga I

FUTSAL: United revine în careul de ași din Liga I

foto: csunitedgalati.ro


După două sezoane de pauză, United, echipa gălățeană de prima ligă, a revenit în semifinalele ligii de elită din România. Cu scorul general 2-1 echipa lui David Asandei a eliminat în sferturi Spicom Sfântu Gheorghe, după o victorie la Sfântu Gheorghe și una la Galați. 

În penultima fază din Liga I, semifinale, United va juca cu Informatica Timișoara, câștigătoarea sezonului regulat. Primul meci este programat pentru luni, 9 mai, de la ora 18.00, la Galați, Sala Sporturilor ”Dunărea”, după care se vor juca unul, sau două meciuri, dacă va fi cazul, la Timișoara. 

La ultima participare în semifinalele Ligii I, în ediția 2012-2013, United a câștigat medaliile de bronz. În semifinale gălățenii au  fost eliminați de City us Târgu Mureș cu 2-0 la general după 5-9 la Galați și 4-8 la Târgu Mureș, iar medaliile de bronz au fost adjudecate după retragerea celor de la Smart Ionescu București.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger