Home » , , » HOCHEI: Galațiul, în competiție cu Reykjavik și Belgrad pentru organizarea Campionatului Mondial Divizia a II-a, Grupa A

HOCHEI: Galațiul, în competiție cu Reykjavik și Belgrad pentru organizarea Campionatului Mondial Divizia a II-a, Grupa AFederația Internațională de Hochei pe Gheață (IIHF) a publicat lista orașelor care și-au exprimat intenția să organizeze Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A. Astfel, pentru a ca Galațiul să organizeze grupa de Campionat Mondial va trebui să depășească Reykjavik, capitala Islandei, și Belgrad, sau Novi Sad, orașele cu care Serbia dorește să organizeze Mondialul. 

Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa A, se va disputa între 3 și 9 aprilie 2017, iar locul de disputare urmează să fie stabilit de IIHF. Alături de România, retrogradată recent din Divizia a I-a, Grupa B, la Mondial vor mai participa: Spania, Belgia, Serbia, Islanda și Australia. 

Altfel, despre posibila organizare a Mondialului, primarul Marius Stan a spus: ”Ar fi onorant pentru noi. Nu am mai avut un Campionat Mondial de când eram eu copil. Până la urmă Galațiul nu se poate lăuda din punct de vedere turistic, atunci o latură a turismului o reprezintă asta turismul sportiv, organizarea de cât mai multe evenimente sportive”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger