Home » » VOLEI: CSU Galați, la o victorie de promovarea în Divizia A1

VOLEI: CSU Galați, la o victorie de promovarea în Divizia A1În al doilea meci de la turneul de promovare în Divizia A1 voleibalistele de la CSU Galați au învins cu 3-0 ( 25-18, 25-21, 25-20) CSU Politehnica Timișoara. În celălalt meci al zilei de la Timișoara SCM Pitești a trecut cu 3-0 de Agroland Timișoara. Cu o etapă înainte de finalul turneului de la Timișoara, CSU Galați este pe locul doi cu 4 puncte, setaveraj 5-3, și mai are nevoie de o victorie pentru a promova în Divizia A1. SCM Pitești este pe primul loc cu 6 puncte, Agroland Timișoara este pe 3 cu 3 puncte, setaveraj 3-3, iar CSU Politehnica Timișoara este ultima fără puncte. 

Duminică, de la ora 12.00, în ultima zi de turneu, CSU Galați va juca cu Agroland Timișoara. Pentru a promova în Divizia A1, alături de SCM Pitești, CSU Galați trebuie să învingă gazdele turneului Agroland Timișoara.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger