Home » » VOLEI: CSU Galați a pierdut primul meci de la turneul de promovare în Divizia A1

VOLEI: CSU Galați a pierdut primul meci de la turneul de promovare în Divizia A1Echipa feminină de volei CSU Galați a pierdut primul meci de la turneul de promovare în Divizia A1. Fetele pregătite de Ileana Berdilă au pierdut 2-3 jocul cu cealaltă echipă care a activat în Seria Est, SCM Pitești.

Piteștiul a câștigat primul set 25-20, CSU a egalat (1-1) prin setul secund câștigat 25-22, după care echipa gălățeană a preluat conducerea după ce s-a impus 25-16 în setul trei. SCM pitești a câștigat setul patru 25-16 astfel că s-a ajuns în setul decisiv. Deși au condus 11-6 gălățencele au pierdut setul cinci 11-15. 

În celălalt meci al zilei Agroland Timișoara a învins cu 3-0 CSU Politehnica Timișoara. După prima zi de la turneul de la Timișoara, CSU Galați este pe locul trei cu un punct. Sâmbătă, de la ora 12.00, CSU Galați va juca cu CSU Politehnica Timișoara. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger