Home » , » FOTBAL: Andrei Rusu: ”Suporter Club Oțelul Galați este o idee foarte bună”

FOTBAL: Andrei Rusu: ”Suporter Club Oțelul Galați este o idee foarte bună”Fostul manager al FC Oțelul, Andrei Rusu, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, despre inițiativa suporterilor de a reînvia spiritul roș-alb-albastru al Oțelului: ”Suporter Club Oțelul Galați este o idee foarte bună, ce trebuia să se facă de una-doi ani încoace. Dar, nu știu, nu îmi pot da cu părerea, este foarte greu. Nu știu ce se întâmplă, în fotbalul românesc dispar echipele de tradiție”, a spus Andrei Rusu.

În aceeași intervenție de la Lider Sportiv, Andrei Rusu a mai spus că echipa suporterilor are nevoie de finanțare: ”Inițiativa suporterilor este foarte bună, dar fotbalul fără bani este foarte greu. Ei, suporterii, trebuie să se întrebe avem puterea să menținem această echipă într-o ligă a II-a, a III-a, nu contează care. Suporterii trebuie să se întrebe cum vor face rost de finanțare să supraviețuiască. În ziua de azi este foarte greu, mai ales în România, nu s-au găsit soluții până acum, pe mai departe va fi mai greu!”, a încheiat Andrei Rusu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger