Home » , , , » FOTBAL: Cristi Munteanu: ”FC Oțelul Galați 1964 nu face concurență Suporter Club Oțelul Galați”

FOTBAL: Cristi Munteanu: ”FC Oțelul Galați 1964 nu face concurență Suporter Club Oțelul Galați”


La Lider Sportiv Pro FM Lider FM, legenda roș-alb-albastră, Cristi Munteanu, a declarat că saluta inițiativa suporterilor de a înființa Suporter Club Oțelul Galați, însă nu este de acord cu comentariile cu tentă răutăcioasă la adresa Asociației Sportive Fotbal Club Oțelul Galați 1964: ”Salut inițiativa suporterilor de a crea Suporter Club Oțelul Galați, asta înseamnă că Oțelul în continuare este iubit în oraș. Florin Cernat a postat pe facebook o poză cu juniorii lui Bogdan Balaban și am văzut câteva comentarii cu tentă răutăcioasă. Lumea trebuie să înțeleagă că Asociația Sportivă Fotbal Club Oțelul Galați 1964 este înființată pe vremea când Florin Cernat era la Oțelul, în Liga I. Asta pentru că în momentul acela vedeam că lucrurile se duc înspre rău, și atunci am înființat asociația ca plan de rezervă.

Cristi Munteanu a anunțat că Oțelul 1964 nu trebuie luat ca o echipă concurentă la Suporter Club Oțelul Galați: ”Nu trebuie luat la modul că FC Oțelul Galați 1964 face concurență Suporter Club Oțelul Galați, Doamne ferește, salut inițiativa suporterilor, bravo lor, dar nu trebuie să o luăm ca pe o echipă concurentă, ar fi o greșeală”, a spus Cristi Munteanu la Lider Sportiv.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger