Home » , » FOTBAL: Gabi Paraschiv: ”Le transmit suporterilor să încerce să înscrie echipa în Liga a III-a”

FOTBAL: Gabi Paraschiv: ”Le transmit suporterilor să încerce să înscrie echipa în Liga a III-a”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, legenda roș-alb-albastră, Gabi Paraschiv, a declarat că recomandă suporterilor să înscrie echipa în Liga a III-a, pentru că al patrulea eșalon este prea departe de  performanța făcută de Oțelul: ”În primul rând le transmit suporterilor să încerce să înscrie echipa în Liga a III-a, pentru că Liga a IV-a este mult prea departe pentru performanța care s-a făcut la Galați. Din ce știu nu vor fi destul echipe care să se înscrie în Liga a III-a. Dar la Liga a III-a nu va fi ușor, este nevoie de un buget destul de mare pentru a rezista”, a spus Gabi Paraschiv.

Altfel, Flacăra Moreni, echipa antrenată de Gabi Paraschiv a obținut promovarea în Liga a III-a după ce a trecut în dublă manșă în barajul de promovare de cei de la Voința Crevdia, după 2-2 în Ilfov și 3-0 la Moreni.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger