Home » , » FOTBAL: Gloria Ivești a câștigat Cupa!

FOTBAL: Gloria Ivești a câștigat Cupa!

foto: facebook.com/AJF Galați


După ce Avântul Valea Mărului a câștigat Liga a IV-a, Mălina Smârdan a devenit campioană în Liga a V-a, iar Quantum Club Galați s-a impus în Liga a IV-a a juniorilor, ultima necunoscută, în fotbalul județean, câștigătoarea Cupei, s-a aflat în urma disputării finalei Cupei.

Disputată pe teren neutru, stadionul ”Municipal” din Tecuci, finala competiției KO, la nivel județean, s-a disputat între vicecampioana județului, Fulgerul Smulți, și echipa de pe locul șase din finalul actualului sezon, Gloria Ivești. Finala, și competiția a fost câștigată de echipa din Ivești 3-2. Marcatorii finalei au fost: Constantin Spânache (Fulgerul Smulți 1-0), Claudiu Racoviță (Gloria Ivești 1-1), Valentin Costandache (Gloria Ivești 2-1), Cosmin Gârleanu (Fulgerul Smulți 2-2), Emanoil Stoica, (Gloria Ivești 3-2).   

Din postura de câștigătoare a fazei județene a Cupei, Fulgerul Smulți va reprezenta județul în primul tur național al Cupei României. Pentru Gloria din Ivești va fi a treia prezență în primul tur național al Cupei, în ultimii ani. Precedenta prezentă a echipei din Ivești în turul I național al Cupei a fost în sezonul 2013-2014 când gruparea de pe ”Nicu Nour” a părăsit competiția din primul tur fiind eliminată de Oțelul II după 1-2 la Ivești. La cealaltă prezență în turul I național al Cupei, sezonul 2011-2012, Gloria a pierdut, tot pe teren propriu, 3-6 jocul cu vrâncenii de la CSM Focșani. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger