Home » , » FOTBAL: În faza județeană a Cupei, miercuri, se decid finalistele

FOTBAL: În faza județeană a Cupei, miercuri, se decid finalisteleCele patru echipe aflate în cursa pentru câștigarea Cupei României-faza județeană, vor disputa miercuri, 8 iunie, jocurile retur din semifinale. În ”finala din semifinale” cele două echipe care s-au luptat pentru titlul din Liga a IV-a Fulgerul Smulți și Avântul Valea Mărului, deținătoarea trofeului, se vor întâlni miercuri, de la ora 17.30, la Smulți pentru a se decide una dintre finaliste. În meciul tur, de la Valea Mărului, Avântul a câștigat cu 3-2. 

Cea de a doua finalistă a Cupei se va alege dintre Viitorul Costache Negri și Gloria Ivești. Echipa din Ivești pornește cu prima șansă la calificarea în finala competiției KO după victoria 3-0 din tur, rezultat stabilit de Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Galați.   

Câștigătoarea fazei județene a Cupei va reprezenta Galațiul în primul tur național al Cupei României. Sezonul trecut Avântul Valea Mărului a trecut în primul tur național de Metalosport Galați cu 2-1 dar s-a oprit în turul secund după înfrângerea 4-6 pe terenul vrâncenilor de la Euromania Dumbrăveni.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger