Home » , , » FOTBAL: În Liga a IV-a, s-au jucat doar două meciuri în ultima etapă!

FOTBAL: În Liga a IV-a, s-au jucat doar două meciuri în ultima etapă!

foto:facebook.com/Avântul Valea Mărului


La finalul săptămânii trecute în Liga a IV-a Galați trebuiau să se dispute meciurile din etapa a 30-a, ultima din acest sezon. Deși inițial erau programate șase jocuri, unul, Bujorii Târgu Bujor-Avântul Drăgănești fiind programat pentru 18 iunie, s-au disputat doar două meciuri!! 

Campioana Avântul Valea Mărului a încheiat sezonul cu o victorie 7-0 pe teren propriu în fața celor de la Quantum Club Galați, iar în celălalt meci disputat Zimbrul Slobozia Conachi a învins cu 4-1 Viitorul Costache Negri. 

În celelalte dueluri programate inițial, Luceafărul Petrolul Schela nu s-a prezentat la jocul de la Tecuci cu CS Școlar, Avântul Vânători a spus pas deplasării de la Ghidigeni cu Muncitorul, Juventus Toflea nu a făcut deplasarea la jocul de la Ivești cu Gloria, iar vicecampionii, Fulgerul Smulți, au înregistrat a doua neprezentare din acest sezon deși aveau joc programat  pe terenul celor de la Victoria Independența. 

Avântul Valea Mărului a încheiat sezonul pe primul loc cu 82 de puncte, 26 de victorii, 4 remize, fără înfrângere, 122 goluri marcate-23 încasate. La finalul jocului cu Qunatum Club Galați echipa din Valea Mărului a fost premiată de AJF Galați pentru titlul obținut, pentru al doilea sezon consecutiv, în Liga a IV-a.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger