Home » » FOTBAL: Iulian Drăguș: ”O să fie un meci greu la Însurăței”

FOTBAL: Iulian Drăguș: ”O să fie un meci greu la Însurăței”


După victoria 1-0 cu cei de la Viitorul Însurăței, din meciul tur al fazei interjudețene a Campionatului Juniorilor A1, antrenorul de la Quantum Club Galați, Iulian Drăguș, ne-a declarat: ”A fost un meci greu cu o echipă masivă care a stat foarte bine în apărare și a mizat totul pe cartea atacului. O să avem un meci foarte dificil în retur, în schimb avem avantajul că terenul de acolo este bun și putem să ne impunem ritmul. Echipa din Însurăței s-a apărat foarte bine, ceea ce ne-a făcut meciul mai dificil, și a mizat pe contraatacuri. O să fie un meci greu la ei dar suntem încrezători că putem să scoatem rezultatul care să ne califice la etapa de zonă”

Returul dintre Viitorul Însurăței și Quantum Club Galați este programat pentru sâmbătă, 11 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul ”Orășenesc” din Însurăței. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger