Home » » FOTBAL: Joi, pe ”Siderurgistul”, Quantum Club joacă pentru calificarea în etapa de zonă a Campionatului Juniorilor A1

FOTBAL: Joi, pe ”Siderurgistul”, Quantum Club joacă pentru calificarea în etapa de zonă a Campionatului Juniorilor A1


Câștigătoarea  Ligii a IV-a juniori Galați, Quantum Club Galați, va susține joi, 9 iunie, manșa tur din etapa interjudețeană a Campionatului Juniorilor A1. De la ora 17.30, pe stadionul ”Siderurgistul”, gălățenii vor juca cu campioana județului Brăila, Viitorul Însurăței. Etapa interjudețeană din Campionatul Juniorilor A1 se dispută în dublă manșă. După meciul de joi de la Galați returul se va disputa peste două zile  sâmbătă, 11 iunie la Însurăței. 

Meciul de joi de pe ”Siderurgistul” va fi arbitrat de Laurențiu Chiuchita, din Buftea, iar la cele două linii vor fi Gabriel George Bodnar și Cristian Tănase, ambii din Constanța.

Câștigătoarele din etapa interjudețeană a Campionatului Juniorilor A1 se vor califica la etapa zonală. Sezonul trecut  reprezentanta Galațiului în Campionatul Juniorilor A1, Avântul Vânători, a trecut de etapa interjudețeană și s-a oprit la etapa de zonă. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger