PUBLICITATE

publicitate

Home » » FOTBAL: Liviu Ciubotariu: ”Cei de la Valea Mărului au spus că sunt pregătiți de baraj”

FOTBAL: Liviu Ciubotariu: ”Cei de la Valea Mărului au spus că sunt pregătiți de baraj”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a declarat că, echipa care va reprezenta județul la baraj fi pregătită de Liga a III-a. ”La începutul sezonului am discutat cu toate echipele din Liga a IV-a, le-am explicat că în Liga a III-a, din punct de vedere financiar, este dificil. Ei au spus că au posibilități. Cei de la Valea Mărului au spus că au văzut ce înseamnă un baraj, au spus că sunt pregătiți”     

Despre stadionul pe care ar juca, dacă una din echipe va promova în Liga a III-a, Liviu Ciubotariu a spus: ”Nu știu dacă vor dori să joace în Galați, vor să joace în localitățile dânșilor să vină multă lume la meciuri. La momentul ăsta stadioanele nu sunt de Liga a III-a, dar nu este foarte mult de investit. La Valea Mărului s-a investit în stadion, sunt vestiare, tribune, primarul vrea să facă ceva în genul celor de la Liești. La Smulți sunt vestiare noi, este ceva frumos. Acolo la Smulți drumul de acces spre stadion este mai anevoios, dar probabil primarii vor investi în infrastructură”, a spus Liviu Ciubotariu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger