Home » , » FOTBAL: Mălina Smârdan aproape de titlu în Liga a V-a

FOTBAL: Mălina Smârdan aproape de titlu în Liga a V-aAl doilea eșalon fotbalistic județean, Liga a V-a, și-a disputat la finalul săptămânii trecute meciurile din etapa a 27-a, din cele 30 programate. Chiar dacă liderul, Mălina Smârdan, a înregistrat a patra remiză din acest sezon 3-3, pe terenul celor de la Voința Cudalbi, principala urmăritoare Flacăra Pechea nu a putut profita de pasul greșit al liderului și a pierdut 0-2 pe teren propriu cu Inter Tudor Vladimirescu. 

În celelalte jocuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele:  Foresta Șendreni-Prutul Vlădești 1-1, Agrojor Jorăști-Siretul Piscu 4-6, Avântul Matca-Zorile Grivița 8-4. Voința Cișmele-Siretul Nămoloasa 3-0, Siretul Nămoloasa nu s-a prezentat la joc. Tineretul Negrilești-Victoria Băleni 3-0 și Voința Șivița-Unirea Cosmești 0-3, echipele Victoria Băleni și Voința Șivița s-au retras din competiție.  

Cu teri etape înainte de final Mălina Smârdan conduce în Liga a V-a cu 67 de puncte, la șase puncte distanță de echipa de pe locul doi Flacăra Pechea cu 61 de puncte. Inter Tudor Vladimirescu este pe trei cu 56 de puncte iar plutonul fruntaș este încheiat de Siretul Piscu cu 55 de puncte. 

Etapa a 28-a programează jocurile: Unirea Cosmești-Foresta Șendreni, Prutul Vlădești-Agrojor Jorăști, Siretul Piscu-Flacăra Pechea, Inter Tudor Vladimirescu-Avântul Matca, Zorile Grivița-Voința Cudalbi, Mălina Smârdan-Tineretul Negrilești.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger