Home » , » FOTBAL: Petre Grigoraș: ”Echipa suporterilor este un gest ok”

FOTBAL: Petre Grigoraș: ”Echipa suporterilor este un gest ok”

foto: dunareabatrana.ro
Antrenorul de legendă al Oțelului, Petre Grigoraș, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre situația fotbalului gălățean după falimentul FC Oțelul: ”Credeți că trebuia să se ajungă până aici ? Cum s-a ajuns în situația asta ? Oțelul era o echipă cu suporteri fantastici. Am trăit patru ani extraordinari acolo la Galați. Oțelul a fost o echipă care a avut rezultate nu doar de acum zece ani, ci din anii 80. Să ajungi să pleci din Liga a IV-a sau a V-a.....de ce s-a ajuns aici ? Nu vorbesc doar de Galați”. 

Despre proiectul de înființare a Suporter Club Oțelul Galați, Petre Grigoraș a spus: ”Suporterii încearcă ceva. Am văzut ce au făcut cei de la UTA sau cei de al Timișoara. Este o chestie de durată. Echipa suporterilor este un gest ok, un lucru bun din partea lor, dar oare nu s-ar fi putut face mai mult să se fi continuat ce a fost la început, asta e întrebarea. Cu o colaborare cu oamenii de fotbal, cu suporterii superbi, o echipă care a câștigat titlul și lupta pentru primele locuri, de ce s-a ajuns aici ? Nu acuz pe nimeni, credeți că eu, sau suporterii din Galați, se bucură că domnul Adamescu este unde este? Nu asta trebuie să ne intereseze, ce s-ar putea face să nu se ajungă acolo”, a spus Petre Grigoraș.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger