Home » » FOTBAL: Quantum Club Galați întâlnește campioana Brăilei în campionatul juniorilor A1

FOTBAL: Quantum Club Galați întâlnește campioana Brăilei în campionatul juniorilor A1Campioana județului Galați, în competiția rezervată juniorilor A1, Quantum Club Galați. și-a aflat adversarul din faza interjudețeană a Campionatului Juniorilor A1. Astfel, gălățenii vor juca pentru accederea în etapa de zonă a juniorilor A1 cu campioana județului Brăila, Viitorul Însurăței. Cei de la Însurăței au câștigat Liga a IV-a juniori din Brăila cu 58 de puncte din 22 de jocuri, cu 11 puncte mai mult decât echipa de pe locul doi din Brăila, Pandurii Tudor Vladimirescu.  

Sezonul trecut județul Galați a fost reprezentat de Avântul Vânători în etapa interjudețeană a juniorilor A1. Cei de la Vânători au eliminat în etapa inaugurală a Campionatului Juniorilor A1 Euromania Dumbrăveni, Vrancea, după 5-1 la Vânători și 0-3 în Vrancea. După eliminarea vrâncenilor Avântul Vânători a obținut calificarea în etapa de zonă unde a jucat cu Viitorul Însurăței, adversara Quantum din acest an, joc pierdut de Avântul la limită 0-1.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger