Home » » FOTBAL: Sărbătoare la Valea Mărului. Avântul a promovat în Liga a III-a!

FOTBAL: Sărbătoare la Valea Mărului. Avântul a promovat în Liga a III-a!

După victoria 4-1 din manșa tur a barajului de promovare în Liga a III-a, Avântul Valea Mărului, campioana județului Galați, a câștigat și manșa retur a barajului 3-1, cu cei de la Pajura Huși, campioana județului Vaslui. 

Vălmărenii și-au asigurat victoria în jocul retur al barajului, și implicit promovarea în Liga a III-a, încă din prima parte a meciului încheiată 2-0. În repriza secundă cele două goluri s-au marcat din penalty. Prima dată vălmărenii au marcat pentru 3-0, după care oaspeții au redus din handicap. Pentru Avântul au marcat:  Vlad Antofe, Ionut  Cristian si Cristian Frunză. Cu scorul general 7-2, 4-1 la Huși și 3-1 la Valea Mărului, Avântul Valea Mărului a promovat, în premieră, în Liga a III-a.  

Astfel, ultimele trei câștigătoare din Liga a IV-a Galați care au promovat în Liga a III-a, Metalosport Galați, Sporting Liești și Avântul valea Mărului, au urcat în al treilea eșalon după ce s-au impus în jocurile de baraj cu campioanele din Vaslui! În sezonul 2012-2013 Sporting Liești a trecut de FC Gârceni, în barajul din 2014-2015 Metalosport a promovat în Liga a III-a după ce a eliminat tot FC Gârceni, iar Avântul Valea Mărului a  trecut la baraj de Pajura Huși. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger