Home » , » FOTBAL: Sorin Haraga: ”Cu cât mai mulți susținători, socios, mai multe șanse de reușită”

FOTBAL: Sorin Haraga: ”Cu cât mai mulți susținători, socios, mai multe șanse de reușită”La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, Sorin Haraga, directorul sportiv al Suporter Club Oțelul Galați, a vorbit despre cheltuielile clubului ce va fi finanțat de suporteri:  ”Cheltuielile vor fi structurate pe trei compartimente. Un prim compartiment este cel legat de cheltuielile de organizare a competiției, în care sunt incluse și taxele către AJF Galași. apoi, urmează achiziționarea de echipament, studiem piața ți funcție de oferte, și plata salariilor, cam aici este bugetul nostru”.   

Sorin Haraga a vorbit și despre ”planul B” caz în care SCOG nu va reuși să strângă numărul necesar de socios pentru a se bate la promovarea în Liga a III-a din primul sezon. ”Ne vom limita la bugetul avut. Ne vom propune un alt obiectiv. Dar pentru Oțelul consolidarea locului în în Liga a IV-a.... În funcție de buget ne vom stabili obiectivul. În viziunea noastră este să promovăm în Liga a III-a. Dacă vom avea bugetul necesar, de la an la an, în viziunea noastră, în cinci ani vrem să ajungem în Liga I. Este o țintă să nu spun măreață, care poate fi realizată, cu cât mai mulți susținători, mai multe șanse de reușită”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger