Home » , » FOTBAL: Sorin Haraga, despre posibilitatea ca SCOG să se înscrie direct în Liga a III-a

FOTBAL: Sorin Haraga, despre posibilitatea ca SCOG să se înscrie direct în Liga a III-aLegenda roș-alb-albastră, Sorin Haraga, unul dintre oamenii din conducerea Suporter Club Oțelul Galați, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, despre posibilitatea ca echipa suporterilor să se înscrie direct în Liga a III-a, după modelul celor de la Petrolul Ploiești sau ”U” Cluj-Napoca: ”Conform regulamentelor Federației Române de Fotbal din sezonul 2016-2017 în Liga a III-a se mărește numărul de echipe de la 74 la 96. Sunt echipe care s-au retras, echipe care sunt în insolvență, atunci cred că pe baza unor invitații din partea Federației Române de Fotbal se pot înscrie în Liga a III-a. Noi la Suporter Club Oțelul Galați am luat în considerare acest aspect”


Conducătorul grupării suporterilor a prezentat și câteva argumente pro și contra legate de o posibilă participare direct în Liga a III-a: ”Aici este o discuție, suporterii vor ca echipa să pornească din Liga a IV-a. Vor să plecăm de undeva de jos, cu o echipă curată. Am avut discuții pe tema asta am avut argumente pro și contra. Unul dintre argumentele pro ar fi că noi suntem continuatoarea morală a fostei campioane, Oțelul a retrogradat sportiv în Liga a III-a, în mod normal de acolo ar trebui să pornim. La Liga a IV-a este diferit, este alt buget. Noi suntem echipă nouă trebuie să învățăm din mers. În principal contează foarte mult  bugetul la Liga a III-a este nevoie de bani mai mulți, totul ține de partea financiară de care depinde fiecare”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger