Home » , » FOTBAL: Sorin Haraga: ”Nu va fi simplu în Liga a IV-a”

FOTBAL: Sorin Haraga: ”Nu va fi simplu în Liga a IV-a”La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, Sorin Haraga, președintele Suporter Club Oțelul Galați, a declarat că  nici în Liga a IV-a nu-i va fi simplu echipei gălățene: ”Nu va fi atât de simplu în Liga a IV-a. Dar, dacă vom avea în componență, pe lângă jucătorii tineri, doi-trei jucători cu experiență, în campionatul județean echipele fac câte două-trei antrenamente pe săptămână, noi vom face zilnic antrenamente, vom intra într-un program de pregătire profesionist, este clar că o să plecăm cu prima șansă”.  

În aceeași intervenție Sorin Haraga a declarat că SCOG se dorește a fi continuatoarea morală a Oțelului: ”Oricine este binevenit să vină alături de noi. Deja am primit acele mesaje de încurajare de la campionii din 2011. Cine poate și își dorește noi îl așteptăm să vină la noi să fim continuatoarea morală a fostei campioane”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger