Home » , » FOTBAL: Sorin Haraga: ”Oricine este binevenit să dea o mână de ajutor SCOG”

FOTBAL: Sorin Haraga: ”Oricine este binevenit să dea o mână de ajutor SCOG”


la Lider Sportiv, de la radio Pro FM Lider FM, Sorin Haraga, una dintre primele legende roș-alb-albastre care s-a alăturat proiectului SCOG a declarat că fanii sau sponsorii sunt așteptași să se alăture proiectului Suporter Clșub Oțelul Galați: ”Oricine este binevenit să dea o mână de ajutor. Cei care doresc ne pot contacta prin intermediul recent lansatul site oficial al clubului, ascotelul.ro, Avem întâlniri cu suporterii de două ori pe săptămână, luni și joi, de la ora 19.00. Numerele de telefon pot fi găsite pe site. Dar eventualii sponsori trebuie să îi găsim noi în primul rând.    

Legenda roșa-alb-albastră a vorbit, la Lider Sportiv, și despre cele trei tipuri de carduri socios prin intermediul cărora poate fi sprijinită echipa: ”Prin intermediul adeziunilor aveam imaginea numărului de suporteri care ne vor susține. Cardurile socios sunt de trei tipuri: roşu, pentru pentru tinerii până în 21 de ani şi  persoanele peste 65 de ani. Cotizaţia anuală pentru aceasta categorie este de 60 de lei, plătibili în una sau două rate (la începutul turului şi la începutul returului); alb, pentru membrii cotizanţi. Cotizaţia este 150 lei anual, plătibiliîn una sau două rate (la începutul turului şi la începutul returului);  albastru, pentru cei care doresc să se implice mai mult financiar, 400 lei anual, plătibili într-o singură tranşă”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger