Home » , , » FOTBAL: Sorin Haraga: ”Palmaresul face parte din obiectivele noastre”

FOTBAL: Sorin Haraga: ”Palmaresul face parte din obiectivele noastre”


La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, Sorin Haraga a anunțat că palmaresul FC Oțelul Galați este unul dintre obiectivele echipei SC Oțelul Galați: ”Palmaresul aparține de FC Oțelul Galați, societate care este în procedură faliment, de lichidare a patrimoniului. Nu cunosc foarte bine partea asta, probabil va fi scos la licitație după ce se vor efectua procedurile legale. Palmaresul face parte din obiectivele noastre, ne dorim acest lucru, dar până să ajungem la palmares trebuie să urmăm pașii pe care îi dorim”. 

În aceeași emisiune, Sorin Haraga a vorbit și despre banii pe care îi mai are de primit de la vechea societate Oțelul: ”Noi cei care am fost la Centrul de Copii și Juniori nu am mai primit bani din luna septembrie a anului trecut. Urmează procedurile de faliment, înscrierea la masa credală, așteptăm să vedem când se va vinde ceva”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger