Home » , » FUTSAL: David Asandei: ”Am reprezentat o forță în acest sezon”

FUTSAL: David Asandei: ”Am reprezentat o forță în acest sezon”La Lider Sportiv 107, Pro FM Lider FM, antrenorul de la United, David Asandei, a făcut o scurtă radiografie a sezonului recent încheiat: ”Cum am mai spus în acest sezon ne-am prezentat foarte bine, am reprezentat o forță în acest sezon și nu numai. De când sunt eu antrenor la echipă echipa a avut obiective de a fi în primele patru, să se bată pentru o medalie, pentru titlu”, a spus David Asandei.  

Antrenorul medaliatei cu bronz din Liga I a mai spus că dacă echipa gălățeană ar fi putut juca în finala Ligii dacă nu ar fi avut arbitrajul ostil în meciul de la Galați din semifinale: ”Am reușit în 2011 să jucăm în finala campionatului, am fost la un pas de finală și în acest sezon, dar din cauza arbitrajului ostil de la Galați, în meciul câștigat 3-0, am avut doi jucători eliminați. S-a demonstrat că suntem o echipă bună, incomodă, așa cum ne-au descris cei din campionat, echipă experimentată și ambițioasă de a câștiga fiecare joc”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger