Home » , » FUTSAL: David Asandei: ”Din păcate trebuie să ne mulțumim și cu aceste medalii de bronz”

FUTSAL: David Asandei: ”Din păcate trebuie să ne mulțumim și cu aceste medalii de bronz”Antrenorul de la United, David Asandei, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, despre medaliile de bronz câștigate de echipa gălățeană în Liga I de futsal: ”Din păcate trebuie să ne mulțumim și cu aceste medalii de bronz care încununează munca noastră de un an de zile. Muncă ce a început în luna septembrie a anului trecut pe care am dus-o pe două fronturi Cupă și campionat. Această culoare a medaliei putea fi alta dacă am fi parte de un arbitraj mai bun. Dar, de acum, totul e de domeniul trecutului”, a spus David Asandei.  

Tehnicianul gălățean a mai spus, la Lider Sportiv, că în debutul viitorului sezon al primei ligi de futsal va prezenta în fața publicului gălățean medaliile câștigate: ”Mulțumim spectatorilor care ne-au îndrăgit le-am oferit o răsplată meritată. Ne pare rău că nu am putut să ne prezentăm medaliile publicului, dar, poate în septembrie când va începe noul sezon vom prezenta lotul și medaliile”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger