Home » , » FUTSAL: David Assandei: ”Cred, și sunt sigur, că dacă am fi avut cei patru jucători care ne-au lipsit ne-am fi calificat în finala Ligii I”

FUTSAL: David Assandei: ”Cred, și sunt sigur, că dacă am fi avut cei patru jucători care ne-au lipsit ne-am fi calificat în finala Ligii I”La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider Fm, antrenorul de la United, David Asandei, a vorbit despre cele două meciuri de la Timișoara, cu Informatica din semifinalele Ligii I: ”A fost foarte greu la Timișoara, nu am avut înlocuitori pentru jucătorii ce ne-au lipsit. Am completat lotul cu jucători de la echipa a II-a, neexperimentați, care nu au putut face față jocurilor de la Timișoara. Mulți dintre jucătorii de la Informatica Timișoara sunt componenți de bază în naționala Serbiei, Bosniei, României. Ei au în lot jucători împrumutați de la Barcelona-futsal, echipa a II-a, Informatica este o selecționată mondială. Cred, și sunt sigur, că dacă am fi avut cei patru jucători care ne-au lipsit ne-am fi calificat. În repriza a doua a fost 2-2, din păcate nu am putut să ținem de rezultat, am fost nevoiți să facem schimbări, iar pe acele schimbări, jucătorii neexperimentați au primit trei goluri. Ne-am pus speranțe în ambele meciuri, știam că va fi foarte greu, după meciul doi al seriei am încercat să gândim o nouă strategie, din păcate nu am reușit să blocăm anumiți jucători care au făcut diferența, brazilianul Savio sau Ianici, sunt doi jucători foarte buni care ne-au creat probleme”, a spus David Asandei.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger