Home » , » MINIFOTBAL: Ajax Dulcisimo debutează vineri la Turneul Final al Campionatului Național

MINIFOTBAL: Ajax Dulcisimo debutează vineri la Turneul Final al Campionatului NaționalÎntre 1 și 3 iunie, la Deva și Hunedoara, 16 echipe se vor întrece la Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal. Reprezentanta Galațiului la ediția din acest an al Campionatului Național, Ajax Dulcisimo, va juca în Grupa A, la Hunedoara, alături de: CI Edra Tax Ploiești, Hermanstad Sibiu și Dr. Browns Baia Mare.

Ajax va începe lupta pentru medalii vineri, 1 iulie, de la ora 12.00, când va juca cu cei de la Dr. Browns Baia Mare. În aceeași zi, dar de la ora 18.00, gălățenii au programat jocul cu cei de la Hermanstad Sibiu, iar sâmbătă, de la ora 9.00, Ajax va susține ultimul meci din faza grupelor cu CI Edra Tax Ploiești.

Ajax Dulcisimo și-a câștigat dreptul de a juca la Turneul Final al campionatului Național după ce a câștigat Turneul Regional Nord-Est. Turneul regional, disputat la Roman, a fost încheiat de Ajax Dulcisimo cu trei victorii din trei meciuri, 4-1 cu Imperium Iași, 3-0 cu Fenix Play Piatra Neamț și 5-0 cu Extratereștii Pokemoni Bistrița.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger