Home » » MINIFOTBAL: Ajax Dulcisimo și-a aflat adversarele de la Turneul Final

MINIFOTBAL: Ajax Dulcisimo și-a aflat adversarele de la Turneul FinalÎn perioada 1-3 iulie, la Deva, județul Hunedoara, se va disputa Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal. la competiția de la Deva vor participa 16 echipe ce au fost împărțite în patru grupe. Galațiul va fi reprezentat la turneul final de Ajax Dulcisimo. În urma tragerii al sorți echipa gălățeană a fost repartizată în Grupa A alături de echipele: CI Edra Tax Ploiești, Hermanstad Sibiu, Dr. Browns Baia Mare. 

Pentru a juca la Turneul Final al campionatului Național de Minifotbal, Ajax Dulcisimo a câștigat turneul regional Nord-Est disputat la Roman. Turneul regional a fost încheiat de echipa gălățeană cu trei victortii din trei meciuri, 4-1 cu Imperium Iași, 3-0 cu Fenix Play Piatra Neamț și 5-0 cu Extratereștii Pokemoni Bistrița.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger