Home » , » MINIFOTBAL: Frontiera debutează vineri la Turneul Final al Cupei

MINIFOTBAL: Frontiera debutează vineri la Turneul Final al CupeiFederația de Minifotbal din România a stabilit programul după care se vor disputa meciurile de la Turneul Final al Cupei României, competiție ce se va disputa între 10 și 12 iunie, la Bistrița. Frontiera, reprezentanta Galațiului la ediția din acest an a Turneului Final, va juca în Grupa C alături de: FC Cristur Hunedoara, Inter Conti Suceava și Independentul Darabani-Botoșani. 

Frontiera va începe meciurile de la ediția din acest an a Cupei vineri, 10 iunie, de la ora 13.00, cu cei de la Inter Conti Suceava. Tot vineri, dar de la ora 19.00, este programat al doilea meci al gălățenilor cu cei de la Independentul Darabani. Sâmbătă, de la ora 12.0, Frontiera va juca ultimul meci al grupei cu cei de la FC Cristur Hunedoara. 

La finalul meciurilor din grupe primele două clasate se vor califica în șaisprezecimile competiției. În cazul în care va obține calificarea în faza următoare a competiției Frontiera va juca cu una din echipele din Grupa H: Continental Timișoara, Drink Team Reșița, Colosseum Iași, La Bolta Alba Iulia.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger