Home » » MINIFOTBAL: Frontiera s-a oprit în grupe la Turneul Final al Cupei

MINIFOTBAL: Frontiera s-a oprit în grupe la Turneul Final al CupeiLa finalul săptămânii trecute la Bistrița, în organizarea Federației de Minifotbal din România, s-a disputat Turneul Final al Cupei României. Reprezentanta Galațiului la ediția din acest an a Cupei, Frontiera, a pierdut toate meciurile disputate și s-a oprit în faza grupelor. 

În prima zi a competiției de la Bistrița, vineri, Frontiera a disputat două jocuri, pierdute 0-3 cu Inter Conti Suceava și 3-5 cu Independentul Darabani-Botoșani, iar sâmbătă gălățenii au pierdut 1-5 cu FC Cristu Hunedoara. Cu trei înfrângeri din trei jocuri, 4 goluri marcate-13 încasate, Frontiera a părăsit Turneul Final al Cupei încă din faza grupelor. 

Sezonul trecut la Turneul Final al Cupei Galațiul a fost reprezenta de două echipe, Frontiera și Ajax. Frontiera a încheiat grupa pe locul trei cu 4 puncte, o victorie, o remiză, o înfrângere, golaveraj 7-5,(după ce a înregistrat rezultatele: 2-3 cu Euro GSM Cluj, 4-5, după loviturile de departajare, cu FC Premiere Arad, la finalul timpului regulamentar scorul era 2-2, și 3-0, la masa verde, cu Mega Unicat Pan Piatra Neamț). Ajax a câștigat grupa în care a evoluat, cu două victorii și o înfrângere (4-5 cu Maracana Bield Timișoara, 3-0 cu Cosntanța 2 și 7-6 cu Fenix Juventus Slobozia. În 16-imi Ajax a trecut de Euro GSM Cluj cu 2-0, în optimi a trecut de Cariocas Sibiu cu 3-1, iar în sferturi a pierdut 3-8 cu Consiliul Județean Buzău. 

Altfel, între 1 și 3 iulie, Ajax Dulcisimo va susține meciurile de la Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal. Gălățenii vor juca în Grupa A alături de echipele: CI Edra Tax Ploiești, Hermanstad Sibiu, Dr. Browns Baia Mare.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger