MINIFOTBAL: Frontiera s-a oprit în grupe la Turneul Final al Cupei

16
La finalul săptămânii trecute la Bistrița, în organizarea Federației de Minifotbal din România, s-a disputat Turneul Final al Cupei României. Reprezentanta Galațiului la ediția din acest an a Cupei, Frontiera, a pierdut toate meciurile disputate și s-a oprit în faza grupelor. 
În prima zi a competiției de la Bistrița, vineri, Frontiera a disputat două jocuri, pierdute 0-3 cu Inter Conti Suceava și 3-5 cu Independentul Darabani-Botoșani, iar sâmbătă gălățenii au pierdut 1-5 cu FC Cristu Hunedoara. Cu trei înfrângeri din trei jocuri, 4 goluri marcate-13 încasate, Frontiera a părăsit Turneul Final al Cupei încă din faza grupelor. 
Sezonul trecut la Turneul Final al Cupei Galațiul a fost reprezenta de două echipe, Frontiera și Ajax. Frontiera a încheiat grupa pe locul trei cu 4 puncte, o victorie, o remiză, o înfrângere, golaveraj 7-5,(după ce a înregistrat rezultatele: 2-3 cu Euro GSM Cluj, 4-5, după loviturile de departajare, cu FC Premiere Arad, la finalul timpului regulamentar scorul era 2-2, și 3-0, la masa verde, cu Mega Unicat Pan Piatra Neamț). Ajax a câștigat grupa în care a evoluat, cu două victorii și o înfrângere (4-5 cu Maracana Bield Timișoara, 3-0 cu Cosntanța 2 și 7-6 cu Fenix Juventus Slobozia. În 16-imi Ajax a trecut de Euro GSM Cluj cu 2-0, în optimi a trecut de Cariocas Sibiu cu 3-1, iar în sferturi a pierdut 3-8 cu Consiliul Județean Buzău. 
Altfel, între 1 și 3 iulie, Ajax Dulcisimo va susține meciurile de la Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal. Gălățenii vor juca în Grupa A alături de echipele: CI Edra Tax Ploiești, Hermanstad Sibiu, Dr. Browns Baia Mare.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal