Home » , » BASCHET: Cătălin Vlaicu, cea mai recentă achiziție de la Phoenix

BASCHET: Cătălin Vlaicu, cea mai recentă achiziție de la PhoenixDupă achiziția americanului Travis Daniels clubul Phoenix anunță următorul transfer la echipa masculină, Cătălin Vlaicu. Ultimul sosit la Phoenix este un jucător de 30 de ani, 2,05 metri, 107 kilograme, și evoluează pe postul de pivot. 

Ultima echipă la care a jucat Cătălin Vlaciu a fost BCMU Pitești. În cariera lui Vlaicu, jucător ce poate evolua pe pozițiile 4 și 5, a mai jucat pentru Energia Târgu Jiu, Rapid București, BC Mureș sau CS Otopeni. Sezonul trecut Cătălin Vlaciu a jucat în 26 de jocuri în LNBM iar mediile statistice au fost: 3,2 puncte; 2,4 recuperări şi 0,3 pase decisive. 

În palmaresul lui Cătălin Vlaicu se regăsește un titlu de campion european la 3x3, titlu obținut cu echipa României la prima ediție a Campionatului European 3x3, competiție ce s-a disputat în 2014, la București. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger