Home » , » FOTBAL: Alexandra Ivan: ”Ne este foarte greu fără salarii”

FOTBAL: Alexandra Ivan: ”Ne este foarte greu fără salarii”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, căpitanul echipei feminine Universitatea Galați, Alexandra Ivan, a declarat că în primul sezon nu au avut salarii totul fiind făcut de fete din pasiune: ”Ne este foarte greu fără salarii. Multe fete lucrează, eu sunt studentă, am noroc de bursă că altfel apelam la buzunarele părinților, este foarte greu fără salarii, dar sperăm să fie mai bine. În primul sezon totul a fost pe bază de voluntariat.  Totul a fost din pasiune”, a încheiat Alexandra Ivan.   

Fostă componentă a echipei de fete a clubului Oțelul, Alexandra Ivan împreună cu surorile sale au trecut la Universitatea: ”Noi surorile Ivan ne-am urmat pasiunile și suntem toate la Universitatea. Din vechile colege de la Oțelul s-au lăsat de fotbal foarte puține. O parte dintre ele s-au îndreptat către alte cluburi, marea lor majoritate cele venite prin transfer. Dintre fetele din Galați trei sunt la Iași și una la Cluj-Napoca”, a încheiat Alexandra Ivan. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger