Home » , » FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Adamescu a omorât o echipă, o istorie”

FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Adamescu a omorât o echipă, o istorie”Legenda roș-alb-albastră, Cristi Munteanu, fost conducător sportiv al Oțelului, a vorbit la Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, a vorbit despre ultimele evenimente din viața FC Oțelul: ”După retrogradarea din Liga I s-a încercat în Liga a II-a. Dar, un club de fotbal nu este orice societate, asta nu a înțeles Adamescu. Nu este o afacere care îți bagă bani în buzunar. Adamescu dacă făcea o investiție minimă, mai avea banii din drepturile TV, acei 2% din impozit...clar nu a vrut. Nu știu disputele cu Marius Stan, cert este că a omorât o echipă, o istorie, a lăsat un oraș poate fără cel mai iubit lucru”. 

Fostul conducător al Oțelului a mai spus la Divizia Locală, că jucătorii veneau pe jos la antrenamente: ”S-a încercat la Liga a II-a, au terminat Liga a II-a, măcar au terminat campionatul. În tot acest timp jucătorii au fost înțelegători, veneau pe jos la antrenamente, nu aveau bani nici de maxi-taxi, așa a murit Oțelul!”, a spus Cristi Munteanu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger