Home » , , » FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Cred că s-au gândit la toate suporterii și vor reuși să facă o echipă de seniori"

FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Cred că s-au gândit la toate suporterii și vor reuși să facă o echipă de seniori"



La Lider Sportiv  Pro FM Lider FM, legenda roș-alb-albastră Cristi Munteanu s-a declarat încrezător în șansele Ligii Suporterilor Gălățeni să înființeze o echipă de seniori la SCOG: ”Eu cred că Suporter Club Oțelul Galați se poate înscrie direct în Liga a IV-a. E greu să nu găsești în Galați 2-3 mii de suporteri socios care să nu plătească o anumită sumă de bani pe lună, când Oțelul era retrogradată și avea tribunele pline. Cred că s-au gândit la toate cei de la  Liga Suporterilor și cred că vor reuși să facă o echipă de seniori”.    

În aceeași intervenție Cristi Munteanu a mai spus că FC Oțelul 1964 Galați este interesată doar de copii: ”Cu siguranță Florin Cernat va mai juca un an de zile. Pe noi la FC Oțelul 1964 Galați ne interesează copii și atât. Nu este o afacere, și eu și Florin Cernat suntem de la 12 ani pe terenul de fotbal”, a spus Cristi Munteanu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger