Home » , » FOTBAL: Cristi Munteanu: ”S-a făcut o mare greșeală când Oțelul s-a rupt de Combinat”

FOTBAL: Cristi Munteanu: ”S-a făcut o mare greșeală când Oțelul s-a rupt de Combinat”Cristi Munteanu, fostul jucător de legendă al Oțelului, a spus la Divizia Locală, Digi 24 Galați, că a fost o mare greșeală ruperea Oțelului de către Combinatul Siderurgic: ”Adamescu nu a fost niciodată la un meci al Oțelului. Se spunea că urmărea meciurile la TV după care își dădea cu părerea. Nu știu de ce a luat echipa. S-a făcut o mare greșeală când echipa s-a rupt de Combinat. Domnul Borș mi-a spus că a fost marea greșeală că echipa s-a rupt de Combinat, aia a fost greșeala majoră care a dus la distrugerea clubului”,  a spus Cristi Munteanu. 

”Oțelul adevărat nu este nici Suporter Club Oțelul Galați nici FC Oțelul 1964 Galați. Oțelul adevărat este cel care are trofeele, palmaresul. Noi la FC Oțelul 1964 încercăm să facem ceva pentru copii din oraș, ca ei să aibă unde să aleagă la Florin Cernat și Cristi Munteanu sau la Suporter Club”, a spus Cristi Munteanu în legătură cu Oțelul adevărat.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger