Home » , » FOTBAL: Gabriel Călinescu: ”FC Universitatea nu are legături cu Universitatea”

FOTBAL: Gabriel Călinescu: ”FC Universitatea nu are legături cu Universitatea”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, doi dintre membrii fondatori ai echipei feminine de fotbal Universitatea Galați, Gabriel Caracaș și Gabriel Călinescu, au vorbit despre alegerea numelui echipei și despre legăturile echipei cu Universitatea Dunărea de Jos: ”Alegerea numelui echipei a fost o dilemă. Am stat mult pe gânduri până să alegem un nume. Până la urmă am ales Universitatea, fetele din echipă fiind studente, sau viitoare studente, numele Universitatea ni se potrivește și este reprezentativ pentru Galați”, a spus Gabriel Caracaș. 


Despre legăturile cu Universitatea Dunărea de Jos a vorbit antrenorul și președintele Gabriel Călinescu: Nu avem legătură cu Universitatea, chiar dacă denumirea noastră tinde, nu există așa ceva, nu am vorbit cu conducerea Universității despre asta. Cei de la Universitate ne-au pus la dispoziție terenul de pe stadionul ”Portu Poșu” pentru antrenamente”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger