Home » » FOTBAL: În Liga a V-a duminică se joacă ultima etapă

FOTBAL: În Liga a V-a duminică se joacă ultima etapăÎn Liga a V-a, al doilea eșalon fotbalistic județean, sunt programate duminică, 3 iunie, meciurile din etapa a 30-a, ultima.  În etapa care va închide actuala ediție din Liga a V-a campioana, deja încoronată, Mălina Smârdan are programat derby la Tudor Vladimirescu, cu cei de la Inter, echipa de pe locul trei. În celelalte jocuri ale etapei sunt programate duelurile: Siretul Nămoloasa-Agrojor Jorăști, Unirea Cosmești-Flacăra Pechea, Prutul Vlădești-Avântul Matca, Siretul Piscu-Voința Cudalbi și Zorile Grivița--Tineretul Negrilești. 

 Cu o etapă înainte de final Mălina Smârdan este prima cu 73 de puncte din 29 de jocuri, 23 de victorii, 4 remize, 2 înfrângeri. Podiumul este completat de Flacăra Pechea, locul doi, cu 65 de puncte și Inter Tudor Vladimirescu cu 64 de puncte.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger