Home » » FOTBAL: Judecătoria a oferit personalitate juridică SCOG

FOTBAL: Judecătoria a oferit personalitate juridică SCOGDin a doua încercare, după ce la termenul din 22 iunie a primit doar o amânare, proiectul demarat de suporteri, Suporter Club Oțelul Galați, a primit astăzi, 19 iulie, personalitate juridică de la Judecătoria Galați. După ce a obținut personalitatea juridică Suporter Club Oțelul Galați poate începe formalitățile legate de afilierea la Asociația Județeană de Fotbal Galați și înscrierea în Liga a IV-a Galați. 

Altfel, cardurile socios pentru suporteri sunt de trei tipuri: roşu, pentru pentru tinerii până în 21 de ani şi  persoanele peste 65 de ani. Cotizaţia anuală pentru aceasta categorie este de 60 de lei, plătibili în una sau două rate (la începutul turului şi la începutul returului); alb, pentru membrii cotizanţi. Cotizaţia este 150 lei anual, plătibiliîn una sau două rate (la începutul turului şi la începutul returului);  albastru, pentru cei care doresc să se implice mai mult financiar, 400 lei anual, plătibili într-o singură tranşă.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger