Home » » FOTBAL: Liga a V-a s-a încheiat cu o etapă a neprezentărilor

FOTBAL: Liga a V-a s-a încheiat cu o etapă a neprezentărilor

Mălina Smârdan câștigătoarea Ligii a V-a, foto AJF Galați Etapa a 30-a, ultima, din Liga a V-a, a semănat izbitor cu ultima rundă din primul eșalon fotbalistic al județului, Liga a IV-a. Pe lângă jocurile anunțate inițial că nu se vor disputa, Voința Cișmele-Voința Șivița și Victoria Băleni-Foresta Șendreni, din cauza retragerii celor de la Șivița și Băleni, alte cinci jocuri ale etapei au fost omologate cu scoruri de neprezentare. Tineretul Negrilești nu s-a prezentat la jocul de la Grivița cu Zorile, Voința Cudalbi nu a mai făcut deplasarea la Piscu pentru jocul cu Siretul, Avântul Matca nu s-a mai deplasat pentru jocul de la Vlădești cu Prutul, iar jocurile Siretul Nămoloasa-Agorjor Jorăști și Inter Tudor Vladimirescu-Mălina Smârdan au fost omologate de Comisia de Competiții AJF Galați cu victoriile echipelor din Jorăști și Tudor Vladimirescu.  

În singurul joc ”normal” al etapei vicecampioana Ligii a V-a, Flacăra Pechea a câștigat cu 2-1, după ce la pauză scorul era 0-0, jocul de la Cosmești cu cei de la Unirea.  

Mălina Smârdan este campioana din Liga a V-a, echipa din Smârdan a câștigat actualul sezon din Liga a V-a cu 73 de puncte din 30 de jocuri, Flacăra Pechea a încheiat pe locul doi cu 68 de puncte, Inter Tudor Vladimirescu a terminat pe locul trei cu 65 de puncte, Siretul Piscu a ocupat locul patru la finalul sezonului cu 62 de puncte același număr de puncte ca echipa de pe locul cinci, Foresta Șendreni.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger