Home » , , » FOTBAL: Liviu Ciubotariu: ”Promovarea în Liga a III-a a celor de la Avântul Valea Mărului este cel mai îmbucurător lucru”

FOTBAL: Liviu Ciubotariu: ”Promovarea în Liga a III-a a celor de la Avântul Valea Mărului este cel mai îmbucurător lucru”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a salutat promovarea în al treilea eșalon fotbalistic a celor de la Avântul Valea Mărului: ”Promovarea în Liga a III-a a celor de la Avântul Valea Mărului este cel mai îmbucurător lucru. Campioana Galațiului a câștigat și în tur și în retur, s-a văzut că avem fotbal în Galați. Oricare din primele opt clasate din Liga a IV-a Galați învingeau la baraj echipa din Vaslui, Pajura Huși”. 

În aceeași intervenție președintele AJF Galați a declarat că vălmărenii vor juca în Liga a III-a singura necunoscută fiind stadionul pe care își vor disputa meciurile de pe teren propriu: ”Avântul Valea Mărului va continua în Liga a III-a, deși Valea Mărului este o localitate mică, au un primar și un viceprimar ambițioși. Deja bugetul este stabilit pentru sezonul viitor. Au pregătite două variante de a juca meciurile de pe teren propriu, la Tecuci, sau pe teren propriu, la Valea Mărului. Stadionul din Valea Mărului trebuie omologat pentru Liga a III-a, dar am găsit în regulamentele FRF un articol care prevede o derogare de trei ani”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger