Home » , » FOTBAL: Paul Voicu: ”FC Șoimii Dunăreni s-au îmbogățit cu o grupă de campioni, născuți în 2005”

FOTBAL: Paul Voicu: ”FC Șoimii Dunăreni s-au îmbogățit cu o grupă de campioni, născuți în 2005”Prezent în studioul Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, președintele Școlii de Fotbal Șoimii Dunăreni, Paul Voicu,  a anunțat că recent clubul gălățean s-a îmbogățit cu încă o grupă de copii: ”Am depășit foarte bine un an de existență al clubului, chiar zilele acestea suntem foarte bucuroși să anunțăm că ne-am îmbogățit pe două direcții. Cu o grupă de campioni, copii născuți în 2005, au venit la noi, și vrem să-i menținem pe aceeași linie și la anul. Anul trecut au devenit campioni la nivelul juniorilor E în județul Galați, ne-au reprezentat cu brio la faza națională, iar începând de anul acesta cred eu  că se vor menține pe același loc. Și-au manifestat dorința de a veni la noi, ne-am bucurat foarte mult. Ne gândim că cei mai mici vor fi trași în față de acești copii excepționali, copii care se pregătesc, dacă va vine să credeți de 7 ani, care îi vor trage pe cei mici după ei”.      

 Mai multe detalii despre Șoimii Dunăreni  se pot obține de pe pagina de facebook a clubului aici sau la baza de pregătire a șoimilor, la Școala Generală nr 22 ”Dimitrie Cantemir”, strada Zidarilor, numărul 5, în Micro 19, la capătul troleibuzului.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger