Home » , » FOTBAL: SCOG preia centrul de copii și juniori de la FC Oțelul

FOTBAL: SCOG preia centrul de copii și juniori de la FC OțelulSorin Haraga a anunțat la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, că cea mai mare parte a grupelor de copii și juniori de la defuncta FC Oțelul au trecut la clubul suporterilor, Suporter Club Oțelul Galați: ”Dintre antrenorii de la Centrul de Copii și Juniori, Doru Balmuș Sorin Târâlă, Mitică Ragea, Ion Basalîc, Lucică Măstăcan, împreună cu grupele lor și-au dat acceptul să treacă la SCOG”. 

În aceeași intervenție Sorin Haraga a declarat că la noul club se va menține taxa mai ales că este o entitate care vrea să se autofinanțeze: ”Înainte taxa era de 50 de lei pe lună, în condițiile în care în club au fost bani. Acum va fi un pic mai dificil pentru că suntem o structură care vrem să ne autofinanțăm, probabil taxa va crește, dar nu va fi peste cele practicate de celelalte cluburi din oraș”.      
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger