Home » , » FOTBAL: Șoimii Dunăreni organizează selecții la grupa 2005

FOTBAL: Șoimii Dunăreni organizează selecții la grupa 2005


Președintele Școlii de Fotbal Șoimii Dunăreni, Paul Voicu, a anunțat, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că clubul gălățean organizează selecții pentru copii născuți în anul 2005: ”Acum am depășit 70 de copii. Pe această cale chiar vreau să anunț că organizăm în continuare selecții și înscrieri pentru copii născuți în anul 2005. Vrem un lot mai mare, ne dorim copii cu aptitudini, deja la 11 ani nu se mai pune problema să o iei de la zero. Așteptăm toți doritorii la baza noastră de la Școala  Generală nr 22 ”Dimitrie Cantemir” din strada Zidarilor, la capătul troleibuzului. Vrem să avem un lot de 18-20 de jucători. Vrem să mergem înainte, în patru-cinci ani acești copii ar putea face pasul la echipa de seniori sau de U 21”, a spus Paul Voicu.    

Baza de pregătire a șoimilor este la Școala Generală nr 22 ”Dimitrie Cantemir”, strada Zidarilor, numărul 5, în Micro 19, la capătul troleibuzului. Mai multe detalii despre Școala de Fotbal Șoimii Dunăreni  se pot obține de pe pagina de facebook a clubului.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger