Home » , » FOTBAL: Sorin Haraga: ”Ne dorim ca în 2020 să fim în Liga I”

FOTBAL: Sorin Haraga: ”Ne dorim ca în 2020 să fim în Liga I”La Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, antrenorul și directorul sportiv de la suporter Club Oțelul Galați, Stelian Bordeianu și Sorin Haraga, au vorbit despre anul în care SCOG ar putea juca în Liga I: ”Noi suntem optimiști, nu putem prevede, sperăm ca de la an la an să creștem, să promovăm. Ne propunem ca în acest sezon să promovăm în Liga a III-a. Ne dorim ceva de genul sezonul și promovarea, în patru-cinci ani, dacă vom fi susținuți și vine multă lume alături de noi sperăm să ajungem în Liga I”, a spus antrenorul Stelian Bordeianu.   


”Noi am făcut un  plan strategic pe următorii patru ani, ne dorim ca în 2020 să fim în Liga I. Eu am mai spus-o, viziunea noastră este al fel de puternică precum oamenii care ne susțin. Vom avea oameni puternici și viziunea noastră de a fi în Liga I în 2020 va fi posibilă”, a declarat directorul sportiv Sorin Haraga. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger